Har du spørgsmål? Ring idag på
9717 1010

Vinduespudsning i Videbæk og størstedelen af Jylland

Effektiv vinduespudsning for erhverv 

Står du og mangler en professionel vinduespudser, til at at rengøre og polere vinduerne i din virksomhed? Så er du endt det helt rette sted! 

Hos Jysk Tæppe Service har vi dygtige og erfarne vinduespudsere, der står klar til at rykke hurtigt ud. Vi udfører effektiv vinduespolering i høj kvalitet, og hjælper både mange forskellige butikker, store kontorhuse, institutioner og offentlige bygninger. Vi udfører vinduespudsning og polering af både små, store, smalle, brede eller trekantede vinduer.
Vores professionelle vinduespudsere sikrer dig skinnende, blanke og rene vinduer samt rene vindueskarme – alt til en aftalt tid og til en fornuftig pris.

Slip for snavs, striber og pletter ✓

Når vi vasker dine ruder, er det med et mobilt vandværk der leverer 99,9% rent vand, som er renset for alle saltforbindelser, kalk, klor og andre urenheder, som hverken efterlader skidt, striber eller pletter på vinduerne. Vi sørger for, at dine vinduer bliver helt rene og blanke. 

Vinduespudsning og polering op til 5 sal

Ved de mere krævende opgaver indenfor vask og polering af vinduer, kan vi tilbyde en helt unik service til vores erhvervskunder. 
Med vores effektive mobil vandværk, kan vores vinduespudser udføre vask og polering i op til hele 20 meters højde uden brug af lift, så du slipper for at betale for ekstra liftomkostninger. En anden fordel er, at vi samtidig sørger for, at vaske vinduesrammerne så de også fremstår flotte. 

Din vinduespudser i Videbæk, Herning og størstedelen af Jylland

Hos Jysk Tæppe Service tilbyder vi vinduespudsning og polering i hele området omkring Videbæk og Herning.
Så mangler du en professionel vinduespudser, til at stå for din virksomheds vinduespolering? Så lad os Jysk Tæppe Service klare opgaven - vi sørger for din virksomhed for flotte skinnende vinduer.
Kontakt os på telefon 60 37 79 54 eller send en mail her, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller få et uforpligtende tilbud. 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Tæppe Service - Baunealle 6, 6920 Videbæk
Telefon: +45 97 17 10 10
info@jyskts.com