Har du spørgsmål? Ring idag på
9717 1010

Vinduespudsning

Du kan kontakte vinduespudser på 60 37 79 54 og hør mere om, hvad vi tilbyder inden for vinduespolering.

Vinduespudser i Jylland

Jysk Tæppe Service udfører vinduespolering i høj kvalitet. Vores professionelle vinduespudsere tilbyder vinduespolering til butikker, store kontorhuse, institutioner og offentlige bygninger, hvad enten det er små, store, smalle, brede eller trekantede vinduer.
Vores professionelle vinduespudsere sikrer dig skinnende, blanke og rene vinduer samt rene vindueskarme

– alt til en aftalt tid og til en fornuftig pris.

Vinduespudsere med stor erfaring i vinduespolering

Som professionelt rengøringsfirma har vi kun professionelle medarbejdere, og det gælder også vores vinduespudsere. Vores vinduespudsere har mange års erfaring i vinduespolering og ved, hvordan vinduer og karme efterlades med et flot, skinnende og tilfredsstillende resultat. 

Med vores erfaring og ekspertise som vinduespudser, får du derfor et resultat i højeste kvalitet, som vores vinduespudsere kan stå inde for med deres faglige stolthed: en vinduespolering fra kant til kant og fra hjørne til hjørne.

Vinduespolering op til 5. sal – uden liftomkostninger

Ved de lidt mere krævende opgaver indne for vinduespudsning, kan vi hos Jysk Tæppe Service tilbyde en helt unik service til vores erhvervskunder. 

Med vores mobile ’vandværk’ kan vores vinduespudsere udføre vinduespolering i op til 20 meters højde uden brug af lift. Med det mobile ’vandværk’ får du ikke blot poleret dine vinduer - også vinduesrammerne bliver vasket ned af vores vinduespudsere. På den måde er du sikret, at din facade ikke begynder at fremstå med beskidte rammer allerede efter få år.

Vinduespolering uden pletter

Med det mobile ’vandværk’ kan vores vinduespudsere levere en vinduespolering i højeste kvalitet uden pletter. ’Vandværket’ leverer 99,9 procent rent vand, da vandet under påfyldning af den 650 liters store tank renses for alle saltforbindelser, kalk, klor og andre urenheder. 

Med et vand så rent, efterlader det ikke pletter eller striber på vinduet, når vores vinduespudsere polerer det.

Vinduespudser til hele Jylland

Jysk Tæppe Service tilbyder vinduespolering i hele området omkring Jylland.

Så mangler du en professionel vinduespudser til at stå for din virksomheds vinduespolering, så lad Jysk Tæppe Service klare opgaven.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Tæppe Service - Baunealle 6, 6920 Videbæk
Telefon: +45 97 17 10 10
info@jyskts.com