Har du spørgsmål? Ring idag på
9717 1010

Flytterengøring i Videbæk og størstedelen af Jylland

Effektiv og miljøvenlig flytterengøring 

Skal du flytte ud af din bolig, og vil du gerne være fri for at rengøre den? 
Så står vi hos Jysk Tæppe Service klar til at hjælpe dig, med effektiv og grundig rengøring med Danmarks bedst dokumenterede rengøringsserie Økoren.  
Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor rengøring, og vi leverer altid et tilfredsstillende resultat - vi går ikke på kompromis med kvalitet. 

Står du og skal flytte fra en lejlighed? Så er der ofte krav om, at boligen skal rengøres grundigt inden fraflytning. Der er som regel tale om en større hovedrengøring med høje krav, og ikke blot en normal rengøring af boligen. Det kan virke som et uoverskueligt projekt midt i en flytning, hvor der også er meget andet at se til. 

Vi kan hjælpe med rengøring uanset om du:
Er ved at flytte fra et hus eller en lejlighed
Mangler rengøring før og/eller efter håndværkere
Mangler erhvervsrengøring til lokaler og kontorer 
Og meget andet! 

Lad Jysk Tæppe Service klare rengøringen for dig - så du slipper for at bruge dine kræfter på det, og så du kan fokusere på din nye bolig, eller dine nye virksomheds lokaler. Vi sørger altid for rengøring ned til mindste detalje. 

Vi kan også være behjælpelige med professionel og effektiv tæpperens, vinduespudsning og polering, ejendomsservice og meget mere. 

Pris på flytterengøring

Der er ikke en fast pris på flytterengøring, da prisen afhænger af, hvor stor en bolig eller virksomhed der er tale om. Vi tilbyder dog flytterengøring til gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen. 
Ønsker du at få mere information om priserne, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop din flytterengøring.

Få et tilbud på flytterengøring i Videbæk og resten af Jylland 

Er du interesseret i at vide mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 37 79 54 eller sende en mail her
Vi befinder os i Videbæk, men kører  i størstedelen af Jylland. 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Tæppe Service - Baunealle 6, 6920 Videbæk
Telefon: +45 97 17 10 10
info@jyskts.com