Har du spørgsmål? Ring idag på
9717 1010

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Jylland udføres med høj kvalitet og indviduelle rengøringsløsninger

Hos Jysk Tæppe Service tilbyder vi kontor- og erhvervsrengøring i Jylland.

Med en erhvervsrengøring tilbyder vi dig og din virksomhed individuelle rengøringsløsninger, der ugen igennem veksler mellem let og grundig rengøring – alt efter lokalernes anvendelse og belastning.

Komplet erhvervsrengøring på kontoret

Vores erhvervsrengøring udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende, så du og dine kollegaer har et rent arbejdsmiljø.

En erhvervsrengøring består af alle former for rengøring i virksomheden og er derved en komplet rengøring. Vi sørger for rengøring af alt fra skriveborde, overflader, paneler og karme til køkken, toiletter, gulve og dørhåndtag.

Med en erhvervsrengøring fra Jysk Tæppe Service får I:

  • Individuelle rengøringsløsninger
  • Fast og stabil rengøring
  • Samarbejde der er baseret på kvalitet, service og tillid
  • En konkurrencedygtig pris på erhvervsrengøring

Rengøring giver mindre sygdom på arbejdspladsen

Med en erhvervsrengøring fra Jysk Tæppe Service er din virksomhed garanteret en rengøring i høj kvalitet.
Kun med en erhvervsrengøring i høj kvalitet får virksomheden et rent og imødekommende miljø, der er sundere for medarbejderne, og som derved skaber en gladere medarbejder. I sidste ende kan en kvalitetsbevidst erhvervsrengøring være med til at øge produktiviteten og arbejdsmoralen i virksomheden med et sundt arbejdsmiljø, færre sygdomsdage og glade medarbejdere.

Stabilt rengøringsfirma i Jylland

Vi er et rengøringsfirma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, når vi udfører erhvervsrengøring. På den måde kan vi levere høj kvalitet til en fornuftig pris med god service og tillid som nøglebegreber. 
Ligeledes stræber vi efter kun at bruge de bedste og mest miljøvenlige rengøringsmidler, når vi gør rent for vores kunder. Under rengøring i erhvervslivet bruger vi derfor Økoren-serien, der er Denmarks bedst dokumenterede rengøringsserie. Med dette rengøringsmiddel kan vi udføre en professionel erhvervsrengøring uden kosmetiske tilsætningsstoffer, der samtidig er skånsom for omgivelserne.

Erhvervsrengøring i hele Jylland

Vi udfører erhvervsrengøring i hele Jylland.

Så har du brug for en erhvervsrengøring udført af et professionelt rengøringsfirma, så kontakt Jysk Tæppe Service på telefon 60 37 79 54 eller send en mail på info@jyskts.com

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Tæppe Service - Baunealle 6, 6920 Videbæk
Telefon: +45 97 17 10 10
info@jyskts.com