Har du spørgsmål? Ring idag på
9717 1010

Vinduespolering i Videbæk og størstedelen af Jylland

Få flotte skinnende vinduer med vinduespolering ✓

Mangler du en dygtig vinduespudser til at sørge for, at din virksomheds vinduer står helt skarpt og skinner? Så tilbyder vi hos Jysk Tæppe Service at vaske og polere din virksomheds vinduer, uanset om de er små, store, brede, smalle eller trekantede. 
Vi udfører professionel pudsning af vinduer for vores erhvervskunder i Videbæk, Herning og omegn - altid til tiden og til gode priser, uden at gå på kompromis med kvalitet!

Vinduespolering op til 5. sal – uden liftomkostninger

Hos Jysk Tæppe Service tilbyder vi, en effektiv og unik service til vores erhvervskunder i omegn af Videbæk og Herning. Vi udfører også de mere krævende opgaver indenfor vinduespudsning. Med vores smarte mobile vandværk, kan vi udføre vinduespolering i op til 20 meters højde, uden brug af lift. Med det mobile vandværk, får du ikke blot poleret dine vinduer - også vinduesrammerne bliver vasket ned af vores vinduespudsere. På den måde er du sikret, at din facade ikke begynder at fremstå med beskidte rammer allerede efter få år.

Grundig og effektiv polering af vinduer - helt uden pletter

Med det mobile vandværk, kan vores vinduespudsere levere en vinduespolering i højeste kvalitet uden pletter. Vandværket leverer 99,9 procent rent vand, da vandet under påfyldning af den 650 liters store tank renses for alle saltforbindelser, kalk, klor og andre urenheder. 
Med et vand så rent, efterlader det ikke pletter eller striber på vinduet, når vores vinduespudsere polerer det.

Få et tilbud på vinduespolering i Videbæk og størstedelen af Jylland 

Er du interesseret i at vide mere om vinduespolering? Så er du meget velkommen til at kontakte os, vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Ring på telefon 60 37 79 54 eller send en mail her, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller få et uforpligtende tilbud. 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Tæppe Service - Baunealle 6, 6920 Videbæk
Telefon: +45 97 17 10 10
info@jyskts.com